Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Karma velká,ja tu zvěř zažil ale  jako vy bych to popsat nedovedl i když už jste měl štěstí a nesetkal se s ní.R^

0 2
možnosti
AK

1) Komunistická strana a komunisté se Vám hnusí. Předpokládám, že jste tedy ani nenavštívil web KSČM, kterou automaticky považujete za totéž co KSČ. Přitom ta první je legálně existující a volená parlamentní strana a ta druhá je již neexistující. Z čeho berete tu jistotu, že víte oč KSČM a její příznivci usilují?

2) Řada komunistů stihla v minulosti vystřídat i několik dalších politických stran a přesto byli (možná i Vámi) voleni.

3) Myslím že obrátit nespokojenost veřejnosti proti komunistům - třeba zcela obecně, tak jak o komunistech píšete i Vy - je pro současnou vládu velký přínos. Odvrací to totiž nespokojenost veřejnosti jinam. 23 roky vládnutí jiných než komunistických stran totiž málokoho naplňují nadšením.

4) Je sice pěkné, že můžeme říct že ten či onen krade, ale vrátí to nakradené zpátky do státního rozpočtu? Mně osobně by se líbil restituční zákon v tom znění, že kdo co od roku 1989 nakradl, že to musí vrátit do státního rozpočtu. Ty stamilióny by občany této země jistě potěšily. Mám obavu, že takovéhoto restitučního zákona se ale nedožijeme.

Jiných restitučních zákonů ale ano.

6 2
možnosti
Foto

Článek musíte číst jako novou verzi ala "Strašidlo komunismu obchází Evropou", jinak řečeno, i kdyby komunismus nexistoval, takoví bloggeři jako autor ho opět přivedou k životu.

7 1
možnosti
Foto

Když vyvolení jedinci ze špiček tohoto režimu privatizovali zdroje tohoto státu, tak slibovali, že vytvoří novou, dynamickou a výkonnější ekonomiku, neboť stát je údajně špatný hospodář. Nyní vidíme, že to nbyla pravda, současný režim zkolaboval a není ekonomicky schopen přežít - co jiného snad znamená fakt, že není na důchody ? Proto je nutno přepřahat, ukázalo se, že socialismus je špatný systém, ale nikdo v Česku ještě nic lepšího nevymyslel R^

5 0
možnosti

A65d79a41m 71Š14í97m51a

20. 12. 2012 0:15

Minulí představitelé směřovali zdroje státu do SSSR a režim zkolaboval taky. V čem je tedy socialismus tak skvělý? Mimochodem, není na důchody třeba i proto, že máme obrovskou spoustu důchodců, kteří budovali socialismus a nevydělali si na vlastní důchod?

0 1
možnosti
Foto

Argument "Bouřit se proti výsledku smí studenti stejně dobře, jako se levičáčtí odboráři bouří proti současné vládě. Je trpkou ironií, že ..." je vadný. 

Samozřejmě se mohou bouřit a nikdo jim to nezakazuje, ale jde o to, že protivládní protesty začaly až jako reakce na konkrétní vládní kroky, nikoli jako "preventivní úder" hned po volbách.

8 3
možnosti
VV

U studentů to je reakce na způsob sestavené koalice. Jedna věc je reakce studentů a druhá prezentace v mediích. Zdá se mi, že podle Vás, se nemůže v blogu vyjadřovat nikdo, kdo nemá vysokou školu.

1 6
možnosti
MF

Mladý muži, nejvíc jsem se pobavila vašim názorem - volně cituji: "... místo čtení bible studují Kapitál ..." Takže všichni, kdo nestudují bibli, jsou komunisti? Nejste vy tak trošku naivní mladík, který si vše neskutečně zjednodušuje a má pouze černobílé vidění? Oni jsou i lidé, kteří nestudují jedno ani druhé. Troufám si říct, že je jich hodně, ne-li většina. Máte poněkud rudo před očima, takže se opravuji - máte rudobílé vidění světa a nic víc. Nicméně, bojujte! Seč vám síly stačí ... :-)

11 3
možnosti

A79d93a64m 17Š11í93m94a

20. 12. 2012 0:26

Nejte Vy tak trochu zkostnatělá, že nepoznáte lehčí ironický tón? Lidé, kteří nestudují, nemají informace. A takoví lidé by neměli volit. Ať žije demokracie!

0 2
možnosti
VV

Ano. Rozumný článek.

4 8
možnosti

Myšlenka, že znárodńování je možné pouze v rámci zákona, ale nepatří komunistům, poprvé jsem se s ni setkal ve vysokoškolské učebnici Národní hospodářství od konzervativního ekonomika Albína Bráfa, jemuž Hayek ukradl ideu o rozptýlených znalostech,  z  r.1896. V téže době vycházel v Obzoru národohospodářském jeden článek za druhým, který navrhoval řešit vždy nějaký problém soukromé ekonomiky postátněním. 

Jak ti komunisté tedy měli vědět, že jednájí nějak v rozporu s obecnou náladou doby?

5 2
možnosti

A63d86a75m 51Š57í15m53a

20. 12. 2012 0:18

Ono je otázkou, jak kdo danou myšlenku použije...;-)

0 1
možnosti
Foto

Pane autore, souhlasím s vámi. Jen jednu věc nechápu. Proč by pravicová strana měla velebit Hitlera, když nacionálně socialistická ideologie je ideologií levicovou?

2 5
možnosti

A on se k té levici Hitler nějak hlásil, ba přímo ke komunistům,

4 2
možnosti
JV

Myslíte si, že v jiných politických stranách nejsou žádní bývalí komunisté (pro upřesnění bývalí členové KSČ)? Jste ročník 1987, takže se na to zeptejte svých rodičů nebo snad i prarodičů, kam se všichni členové KSČ poděli.

5 2
možnosti
KS

K17a82r86e32l 64S57a93i85d35l

19. 12. 2012 10:42

A proč se polistopadové dlouhá léta vlády báli odtajnit svazky stb?;-)Co tam asi bylo?

3 0
možnosti

A34d73a83m 19Š18í83m60a

20. 12. 2012 0:27

Poslední bitva vzplála?

0 1
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 748x